De politie stelt een onderzoek in na een overval op een woning die woensdagochtend omstreeks 10:30 uur plaatsvond aan het Krompad. Twee nog onbekende verdachten bedreigden de bewoonster met een mes en drongen de hal van de woning binnen. Beide verdachten zijn er met een onbekend geldbedrag van door gegaan.

Direct nadat de overvallers waren vertrokken werd de politie gealarmeerd. De politie heeft met meerdere eenheden in de omgeving gezocht naar de overvallers. Tot nog toe hebben zij niemand aangetroffen. De meldkamer Noord-Nederland zette een Burgernetactie op om de hulp van het publiek in te roepen.

Signalement

Het gaat om een licht getinte man van ongeveer 50-55 jaar. Hij droeg een donkere pet en een donkere stoffen jas met dubbele rij knopen.  De andere dader is een blanke vrouw van ongeveer 35-45 jaar. Zij droeg een donkere rok en een licht beige jas.

Getuigen

De politie is nog op zoek naar getuigen. Weet u wie deze man en vrouw zijn of heeft u de overval zien gebeuren? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Ook als u andere informatie heeft die een bijdrage kan leveren in het onderzoek dan hoort de politie dat graag. U kunt uw tips ook anoniem doorgeven aan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.