SINT NICOLAASGA - Donderdagmiddag is er aan de Langwaarderdyk te Sint Nicolaasga een voertuig tegen een boom geknald. Toen de politie arriveerde bleek er niemand in de buurt van het voertuig aanwezig.

De Politie De Fryske Marren meldt hierover op de eigen Facebook-pagina:
Op donderdag 17 januari 2019, even na het middaguur, werden de collega's geroepen naar de Langwarderdyk te Sint Nicolaasga. Door een omwonende was een enorme knal gehoord en deze was hierop poolshoogte gaan nemen.Deze melder zag vervolgens dat er een fikse aanrijding had plaatsgevonden tussen een personenauto en een boom.

Door de collega's ter plaatse is de bestuurder niet meer aangetroffen. Niet lang na de melding meldde een 40 jarige inwoonster van De Fryske Marren zich op het politiebureau te Joure. Deze was bont en blauw qua verwondingen en verklaarde als passagier in de verongelukte personenauto te hebben gezeten. Deze vrouw verkeerde behoorlijk onder invloed van alcoholhoudende drank. Ondanks een onderbuikgevoel was het voor ons niet mogelijk om de vrouw als bestuurder cq verdachte aan te merken.

Voor deze vrouw is een ambulance gealarmeerd en de vrouw moest zich vervolgens onder medisch toezicht laten stellen.

Voor zover bekend zijn er van deze aanrijding geen getuigen. Mocht u toch wat weten over de bestuurder of heeft u de aanrijding zien gebeuren dan roepen wij u op zich te melden. Dat kan via Facebook of via 0900-8844.