LEMMER - Er wordt meer glasvezel internet aangelegd in Lemmer en internetprovider Solcon biedt haar diensten aan op het glasvezel netwerk. Solcon is een kleine partij die dicht bij de klant staat. Persoonlijk contact, veilig en betrouwbaar internet staan hoog in het vaandel. Ze zijn klein, maar geen groentje binnen het internet wezen. Al sinds 1995 zijn ze actief en pionieren ze in het gebied van de meest vernieuwende technieken.

Glasvezel, wat is dat?

Wat is glasvezel precies? Glasvezel internet stuurt de data die u nodig heeft om online te zijn, van de centrale uw woning in. Het voordeel van glasvezel is dat het grote afstanden kan afleggen zonder het verlies van data, oftewel snelheid. En dat maakt de verbinding stabiel en vliegensvlug.

Veiligheid

We worden ons allemaal steeds bewuster van de gevaren van malware, fraude en privacy misbruik. En dat is niet zo gek. Zowel particulieren als bedrijven worden jaarlijks voor duizenden euro’s opgelicht door cybercriminelen, daarnaast wordt er door slechte beveiliging veel persoonlijke informatie doorverkocht aan derden. Daarom staat veilig en betrouwbaar internet hoog in het vaandel bij Solcon. Of de klant nu voor glasvezel of DSL kiest, het moet veilig zijn. De klant wil zich geen zorgen hoeven maken om online veiligheid.

Gratis beveiliging

Daarom krijgen alle klanten van Solcon standaard gratis beveiliging. Met dit pakket zijn zowel uw telefoon, tablet, laptop of computer goed beveiligd. Zodat u veilig kunt browsen, werken en internetbankieren. Op deze manier houdt u uw apparaten vrij van virussen en malware.

Geen nummer

Een klein bedrijf is als de kruidenier op de hoek. De klant staat voorop. Klant is koning. Bij Solcon geldt dat dus ook. Zij geloven in klantenbinding en dat hebben ze ook bewezen.

Solcon is geen groentje

Zoals eerder beschreven: Solcon is geen groentje. Vanaf het begin waren ze erbij. Zo waren ze de eerste in 1999 met een internetfilter en in 2004 de eerste met digitale telefonie. Solcon is continu op zoek naar verbetering. Want als je de klant ook echt koning wilt houden zul je mee moeten gaan met hun wensen. En omdat internet onze wereld verandert heeft en er steeds meer leuke televisie bijkomt gaat Solcon hierin mee. Zo doen ze regelmatig klanttevredenheidsonderzoeken om ook echt te luisteren naar de wensen van de klant en zodoende te verbeteren.

Actie van Solcon (bespaar geld)

Omdat Solcon vanaf nu ook glasvezelkabels van Glaspoort in Lemmer kan aanbieden hebben ze een leuke actie in het leven geroepen: bij het afsluiten van een glasvezel abonnement krijgt u gratis twee wifi-versterkers t.w.v. € 139,90 én korting op een installatiemonteur (van € 90,50 voor € 35,-). Meer weten over Solcon? Maak kennis