LEMMER - Binnenkort kunt u glasvezel internet krijgen via Solcon in De Fryske Marren. Dat is goed nieuws, want glasvezel internet is vliegensvlug. Op zaterdag 19 maart staat Solcon voor al uw vragen klaar bij Expert in Lemmer. En sluit u tijdens uw bezoek een glasvezel abonnement van Solcon af? Dan krijgt u naast twee gratis wifi-versterkers t.w.v. € 139,90, betere internetsnelheden, 50% korting op een installatiemonteur en ook nog eens een jaar lang gratis ESPN of het Pluspakket.


Mooi toch? Dan wilt u vast weten wat wifi-versterkers zijn, wat de monteur voor u doet en wat ESPN of het Pluspakket inhouden…

Wat zijn wifi-versterkers?

Simpelweg versterken deze apparaatjes de afgezwakte wifi. Door een matig zendvermogen van uw router, dikke muren in uw huis of storingen kan het internetsignaal op sommige plekken niet goed bereikbaar zijn. Een wifi-versterker versnelt traag internet niet. De versterker versterkt enkel de wifi die uit de router komt.

Heeft u bijvoorbeeld een slechte verbinding op zolder, maar een goede als u vlakbij de router zit? Dan kunt u na het installeren van een wifi-versterker rekenen op dezelfde kwaliteit verbinding.

Wat doet de monteur?

Nu kunt u via de Solcon handleiding zelf uw wifi installeren of u maakt een afspraak met een monteur. Bij deze actie betaalt u € 35,- in plaats van € 90,-. De monteur zal wifi instellen op uw laptop of mobiel, er wordt een wifi controle uitgevoerd en persoonlijke uitleg over uw wifi gegeven. Sluit u naast een internetpakket ook televisie af? Dan helpt de monteur ook met het televisie menu en afstandsbediening, want met een toevoeging op uw zenderpakket kan dat geen kwaad.

Wat is ESPN Compleet?

Met ESPN mist u niets meer op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijkt u iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en er is veel aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Maar ook het WTA-tennis, ijshockey uit de NHL, American Football uit de NFL en meer. Tijdens de actie kunt u een jaar lang gratis naar alle sportwedstrijden kijken. U betaald dus € 0,- in plaats van € 12,99 per maand.

Geen sportfanaat? Kies 20 extra zenders

Geen sportfan? Dan kunt u in plaats van ESPN een jaar lang gratis 20 extra zenders aanvragen. Dat kunnen ook muziekzenders zijn en televisieprogramma’s voor de allerkleinsten. Van Nick Jr. tot Baby TV.

Meer over de advies- en inschrijfdag:

https://www.facebook.com/events/974826276515364