LEEUWARDEN - In praktijk Omarm Jezelf begeleidt Paula van der Hulst mensen die te maken hebben met verlies.

Verlies kent vele vormen. Wanneer je ziek wordt of plotseling afscheid moet nemen van het leven of van een dierbare, staat je hele leven op zijn kop. Alle zekerheden vallen weg en je moet je leven ineens anders gaan inrichten.

Het verlies, de grote verandering en bijbehorende emoties, kunnen direct plaatsvinden bij jou zelf, maar ook voor jou partner geldt dat er sprake is van verlies en alle emoties die daarbij horen. In alle gevallen is er sprake van een heftige boodschap die je te verwerken krijgt. Gevoelens als shock, ongeloof, maar ook verdriet en onmacht spelen een rol.

Over Paula
Paula van der Hulst is geboren en getogen in het Friese Leeuwarden. Mensen ondersteunen bij de tegenslagen in hun leven loopt als een leidraad door haar leven. Door de tegenslagen in haar eigen leven, heeft ze gemerkt dat zij zich nog beter kan inleven.
In haar eigen praktijk begeleid ze mensen die een vorm van verlies met zich mee dragen.

Ervaring
Gedurende haar hele loopbaan heeft ze gewerkt met kinderen, jongvolwassenen en volwassenen die te maken hadden met één of meerdere grote verliezen in hun leven.
Zij konden niet anders, dan verder leven met de littekens van hun verleden.

Paula is als manager gaan werken in de jeugdzorg en kinderopvang. Haar aandachtsgebied was veranderd. Ze werkte toen niet meer met de mensen voor wie zij als organisatie zorg droegen. Maar ze zorgde voor de mensen die met hart en ziel uitvoering gaven aan het verlenen van de zorg.

In de loop van de jaren heeft ze veel verschillende vormen van verlies, zowel op persoonlijk vlak als in haar gezinssituatie meegemaakt.

Paula vindt het belangrijk om jezelf te kunnen Omarmen;´Behalve jezelf is er namelijk niemand die werkelijk heel je leven van begin tot eind met je mee zal reizen´.

Kun jij hulp gebruiken bij rouwverwerking, een chronische of ernstige ziekte? Zorg jij voor een dierbare? Of heb je te maken met andere tegenslagen in jouw leven?
Neem dan eens contact met haar op. Wellicht kan Paula jouw verder helpen.

Facebook OmarmJezelf
https://omarmjezelf.nl/

Heb jij het extra moeilijk in deze dagen, of ken je iemand voor wie dit misschien geldt? Weet dan dat ik er ben voor jou en voor de anderen die het zwaar hebben. Paula is extra bereikbaar tot 1 januari.
Dit kunt u doen door de onderstaande link aan te klikken.
Klik hier om de videoboodschap te bekijken