LEMMER - Veilig en betrouwbaar internet is niet weg te denken uit deze tijd dat weet u. Helemaal in zo’n mooie regio als De Fryske Marren waar de toeristen weer staan te trappelen om te genieten van Lemmer, Balk en het water. Maar wat houdt deze vliegensvlugge internetverbinding in, wat is glasvezel internet eigenlijk en waarom zou u hiervoor kiezen?


Wat is glasvezel internet?

Glasvezel is een draad van glas en zo dun als een haar. Deze flinterdunne ‘vezel’ is omhuld door een dikke jas van coatings. De kabels zijn al onder veel straten gelegd op een diepte van 40 tot 60 centimeter. Het bestaat al decennia en is door de jaren heen steeds sneller en beter geworden. Glasvezel kan inmiddels de snelheid van het licht bereiken. Dat betekent voor uw internet dat er meerdere gezinsleden tegelijkertijd online kunnen gamen, streamen, werken en 4K-televisie kijken, zonder dat het internet trager wordt.

Informatiemiddag Lemmer

Goed nieuws: in grote delen van De Fryske Marren is de vliegensvlugge wifi te krijgen. Dat wil zeggen: glasvezel internet via Glaspoort in De Fryske Marren en in Lemmer bekend onder de naam KPN Netwerk. Als u geïnteresseerd bent kunt u zich laten informeren op 19 maart in Lemmer bij ‘Expert’. Omdat glasvezel via Solcon nieuw is in uw regio delen ze een fikse korting uit, voor snel, veilig en betrouwbaar glasvezel internet.

Wat is de aanbieding?

De korting werkt als volgt: als u tijdens uw bezoek een glasvezel abonnement van Solcon afsluit krijgt u twee wifi-versterkers t.w.v. € 139,90 gratis. En om u meer werk uit handen te nemen komt de installatiemonteur bij u langs voor € 35,- i.p.v. € 90,50. Ook profiteert u van de tijdelijke introductie aanbieding met extra hoge snelheden! Kiest u daarbovenop voor Solcon TV? Dan krijgt u een jaar lang gratis ESPN Compleet (€ 12,99 p.m.) of het Pluspakket (€ 9,95 p.m.).

Interesse in glasvezel internet van Solcon?

Leest u op dit moment voor het eerst iets over glasvezel of heeft u hier vragen over? Dan hoeft u niet te bellen of te mailen. Solcon komt gewoon naar u toe en wel op 19 maart bij Expert in Lemmer. Daar krijgt u antwoord op al uw vragen over een glasvezel abonnement. Leuk toch, om weer eens in het écht een expert te spreken?