NEDERLAND - De landelijke NVM Open Huizen Dag is terug van weggeweest. Het is al 20 jaar een begrip op de huizenmarkt. De laatste tijd vond de originele Open Huizen Dag niet plaats omdat het woningaanbod zo klein was dat er te weinig woningen waren om te bezichtigen en natuurlijk door Covid '19. In plaats daarvan konden consumenten een afspraak maken met een NVM-makelaar. Zo kregen ze deskundig en persoonlijk advies over diverse woonvragen. De resultaten hiervan waren goed en de deelnemers tevreden. Daarom gaat de NVM hiermee verder. Naast de echte NVM Open Huizen Dag op 1 oktober dus ook de mogelijkheid voor een persoonlijke afspraak met een NVM-makelaar. Deelnemen is super eenvoudig.


Chris van Zantwijk van de NVM legt het uit: "De NVM Open Huizen Dag bewijst zich al vele jaren. Vrijblijvend diverse woningen kunnen bezoeken maakt onze NVM Open Huizen Dag zo populair. Dat gaan we nu in ere herstellen. Consumenten kunnen dus op 1 oktober zelf huizen bezichtigen. Toch zoeken we ook naar verbeteringen die aansluiten bij de vragen van de woning(ver)koper. Vorig jaar hebben we daarvoor de vernieuwde opzet van de NVM Open Huizen Dag ingezet. De resultaten bevestigen dat we ook hiermee in een duidelijke behoefte voorzien. Daar gaan we dus mee door. Consumenten kunnen op www.openhuizendag.nl een persoonlijke afspraak maken met een NVM-makelaar.

Openhuizendag.nl

Consumenten met woonvragen kunnen daarvoor nu al terecht op de speciale website www.openhuizendag.nl . De informatie komt automatisch bij de NVM-makelaar binnen via de mail, die vervolgens de afspraak bevestigt. Dat kan bij de consument thuis zijn, op kantoor van de NVM-makelaar of eventueel online. Geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Funda.nl

Op funda.nl staan de woningen die deelnemen aan de NVM Open Huizen Dag. Hier staat alle informatie om de route uit te stippelen voor het bezichtigen van interessante woningen. Zaterdag 1 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur. Geheel vrijblijvend en zonder afspraak. Zo gemakkelijk is het. NVM zeker weten.