LEMMER - Binnenkort start de gemeente met de verloting van een aantal kavels in Tramdijk-Oost, fase 2B. De kavels zijn geschikt voor 13 vrijstaande en 4 twee-onder-een-kapwoningen. De woonwijk Tramdijk-Oost ligt ten noorden van Lemmer en is onderdeel van een eerdere uitbreiding van dit gebied.


Inschrijving en verloting

De kavels worden uitgegeven door middel van verloting. Iedereen kan zich inschrijven om hieraan deel te nemen. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus wordt er momenteel gezocht naar een passende manier voor de invulling van de verlotingsbijeenkomst. Hierover wordt later meer bekendgemaakt, evenals de periode van inschrijving.

Over de kavels
Doordat de kavels worden uitgegeven in de vrije sector, kunt u zelf bepalen door welke aannemer u uw droomhuis laat bouwen. Heeft u interesse voor de bouw van een twee-onder-een kapwoning? Dan heeft u een mede-bouwer nodig. Voorwaarde is dat deze mede-bouwer een particulier is, dus geen aannemersbedrijf. Wij raden u aan om alvast op zoek te gaan naar een mede-bouwer zodat u snel verder kunt met de bouw van uw droomhuis. De gemiddelde kavelprijs per m2 ligt rond de € 245,00 inclusief btw.

Comfortabel wonen in Tramdijk-Oost
Pal naast de wijk ligt een basisschool en een klein winkelcentrum met supermarkt. Met de auto bent u snel op de A6 richting Joure of Lelystad en via de N359 bent u zo in Gaasterland. Daarnaast ligt Lemmer natuurlijk aan het IJsselmeer. We noemen Lemmer niet voor niets de Poort van Fryslân.

Kijk voor meer informatie op de kavelwebsite ‘Wonen in De Fryske Marren’.