LEMMER - Comfortabel wonen aan de rand van sfeervol Lemmer? Dat kan in Tramdijk Oost! In deze nieuwe woonwijk - die gasloos wordt gebouwd - is ruimte voor de bouw van 13 vrijstaande en vier twee-onder-één-kapwoningen. De kavels zijn ruim opgezet en variëren van circa 333 m2 voor de bouw van een half vrijstaande woning tot en met circa 609 m2 geschikt voor een vrijstaande woning.


Op donderdag 23 juli om 16.00 uur vindt de verloting van de kavels - wegens de huidige coronamaatregelen - digitaal plaats door wethouder Jos Boerland. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor één van de kavels ontvangt per mail een uitnodiging voor deze digitale verlotingsbijeenkomst.

Hoe kan ik me inschrijven?
Weet u op welke kavel u uw droomhuis wilt bouwen? Schrijf u dan direct in via het inschrijfformulier op onze website! Inschrijven kan tot en met maandag 15 juni.

Inschrijven voor de verloting

Per huishouden mag maar één keer worden ingeschreven. Echtparen, samenwonenden en aspirant samenwonenden mogen zich dus niet afzonderlijk inschrijven. Wilt u een twee-onder-één-kapwoning bouwen? Schijft u zich dan in als koppel, samen in met uw medebouwer. Meer informatie vindt u onder het kopje ‘Bouwen twee-onder-één-kapwoning’.

Bouwen twee-onder-één-kapwoning
Heeft u interesse voor de bouw van een twee-onder-één kapwoning? Dan heeft u een medebouwer nodig. Voorwaarde is dat deze medebouwer een particulier is, dus geen aannemersbedrijf. Deze medebouwer moet bekend zijn bij de inschrijving. U schrijft zich dan ook in als koppel wanneer u mee wilt doen met de verloting. U en uw medebouwer kunnen zich dus niet afzonderlijk inschrijven. Let op: wanneer u geen medebouwer heeft kunt u dus niet deelnemen aan de verloting op 23 juli.

Vragen of meer informatie?
Meer informatie over (de kavels van) Tramdijk Oost en de digitale verloting vindt u op de website ‘Wonen in De Fryske Marren’. Voor vragen kunt u, van dinsdag tot en met donderdag, contact opnemen met Wieneke Riemersma via telefoonnummer 14 05 14.