KOUDUM - Tûk Wenjen en Energiesprong zijn de energiebesparingsprojecten van gemeente De Fryske Marren en de gemeente Súdwest-Fryslân.

Op vrijdag 17 november starten wij onze gezamenlijke campagne Groene Start. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Wanneer: Vrijdag 17 november om 10:45-11:30 uur.
Inloop om 10:30 uur
Waar: Galamadammen 2, Koudum

Wat is Groene Start?

De projecten van Groene Start zijn erop gericht zoveel mogelijk koopwoningen in Súdwest-Fryslân en De Fryske Marren energiezuiniger, duurzamer en comfortabeler te maken. Dat doen we samen met ondernemers uit de regio.

Wat gaan we 17 november doen?

We gaan een rondvaart maken over de grenswateren van de gemeente Súdwest-Fryslân en De Fryske Marren. Onder het genot van een hapje en een drankje vindt de aftrap plaats. Projectleider Johan Lukkes introduceert de campagne Groene Start. Daarna legt Tjalling van de Sloot van adviesbureau SIAN uit wat de gratis woningscan inhoudt en een regio-ambassadeur vertelt over het verduurzamen van zijn/haar woning. Tot slot zullen de wethouders Mirjam Bakker (Súdwest-Fryslân) en Durk Durksz (De Fryske Marren) een korte toespraak houden en de openingshandeling verrichten.

Hoe meld ik mij aan?

U kunt zich uiterlijk woensdag 15 november tot 12.00 uur aanmelden. De rondvaart is gratis, dus wees er snel bij. Aanmelden kan via www.tukwenjen.nl/meedoen/aanmelden-17-november. Graag tot vrijdag 17 november!