DE FRYSKE MARREN - Vanaf 8 november verschijnt elke maand een gemeentelijk katern in het maandblad GrootDeFryskeMarren.

De gemeente wil hiermee tegemoet komen aan de behoefte onder inwoners om meer informatie en achtergronden op papier te ontvangen. In de november-editie is er onder andere aandacht voor onze duurzaamheidsambities, voor Leeuwarden-Fryslân 2018, voor vrijwilligers uit Lemmer die zelf het groenbeheer in hun straat doen en voor het onderzoek naar de stand van onze democratie.

GrootDeFryskeMarren

De nieuwe krant waarin ons katern is opgenomen is een uitgave van Ying Media in Sneek. Zij brengen al enige jaren met succes vergelijkbare bladen uit in Sneek (GrootSneek) en Heerenveen (GrootHeerenveen). In GrootDeFryskeMarren leest u achtergrondverhalen over mensen en ontwikkelingen uit de regio. De krant wordt (normaliter) elke tweede woensdag van de maand huis-aan-huis in de hele gemeente verspreid. Daarnaast is de krant af te halen op verschillende afhaalpunten in onze gemeente.

Bedenkt u de naam voor ons gemeentelijk katern?

Lijkt het u interessant en uitdagend om na te denken over een passende naam voor ons gemeentelijk katern? Op dit moment heeft ons gemeentelijk katern nog geen officiële naam. Daarom vragen wij u om met ons mee te denken! Ideeën hiervoor zijn welkom en kunnen voor 22 november 2017 worden doorgegeven via redactie@defryskemarren.nl. Hebt u het beste idee? Dan ontvangt u als beloning een VVV-bon van €100,-.

In onze volgende editie, die op 6 december verschijnt, maken we de nieuwe naam bekend.

Benieuwd en geen inwoner van De Fryske Marren? We plaatsen elke maand een PDF van ons eigen katern op de website van de gemeente.