LEMMER - Op zaterdag 8 oktober 2022 organiseren we samen met Sociaal Werk de Kear en VIP! De Fryske Marren een vrijwilligersmarkt- en festival in De Hege Fonnen in Lemmer.


Van 13.00 tot 16.00 uur is er een vrijwilligersmarkt, toegankelijk voor alle inwoners. Op deze vrijwilligersmarkt kunnen organisaties die werken met vrijwilligers zich presenteren. Het doel van deze markt is dat vraag en aanbod elkaar weten te vinden, elkaar ontmoeten en we mooie verbindingen tot stand kunnen brengen. Tegelijkertijd is het een mooi netwerkmoment voor organisaties die met vrijwilligers werken. Mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk of nieuwsgierig zijn naar de organisaties die actief zijn in De Fryske Marren, kunnen op deze markt terecht. Op naar mooie matches!

Meedoen?

Kent u een organisatie die hier zeker bij moet zijn of bent u zelf vrijwilliger bij een organisatie die deel wil nemen aan de markt?

Organisaties kunnen zich tot en met 26 september 2022 aanmelden. Dit kan via de aanmeldknop op de website www.vipdefryskemarren.nl of via de mail: vip@sociaalwerkdekear.nl.

Vrijwilligersfestival

Natuurlijk zetten we ook alle actieve vrijwilligers binnen de gemeente deze dag in het zonnetje. Aansluitend op de markt is er van 16.00 tot 18.00 uur een vrijwilligersfestival, exclusief voor alle actieve vrijwilligers in de gemeente. Deze bijeenkomst is voor alle vrijwilligers toegankelijk, dus ook wanneer u niet (met uw organisatie) aanwezig bent op de markt. Wel vragen we u aan te melden in verband met de catering, dat kan via: vip@sociaalwerkdekear.nl. Wilt u uw naam, contactgegevens, vrijwilligersfunctie en eventuele introducees (partner, (klein)kinderen) doorgeven? Graag tot ziens op 8 oktober.