Een bedrijf dat de persoonlijke dienstverlening centraal stelt maar tegelijkertijd de nieuwe tijd
omarmt. Dat is Gouwenberg Containerservice in een notendop.
Per 1 oktober is de webshop op www.gouwenbergcs.nl online gegaan, met de vertrouwde service voorop.


Vanaf nu is Gouwenberg containers 24 uur bereikbaar voor het bestellen van een container. De korte lijnen blijven in tact, want wie voor 24:00 uur besteld ziet de container de volgende dag voor de deur verschijnen. Ook als iemand dat doet op vrijdagavond; dan komt de container op zaterdag.

Men kan via de webshop de container van ieder gewenst formaat bestellen en direct via Ideal afrekenen. De container kan tot maximaal 8 weken huurvrij blijven staan. Bestellen en laten afvoeren van de container kan eenvoudig online worden gedaan maar Gouwenberg blijft uiteraard ook telefonisch bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

De webshop is een waardevolle toevoeging in de service van Gouwenberg, maar persoonlijk contact staat hoog in het vaandel en dat blijft zo. De telefonische bereikbaarheid is verbeterd om klanten nog sneller te woord kunnen staan. Gouwenberg blijft investeren in service en persoonlijk contact.
Gouwenberg Containerservice, geworteld in de Kop van Noord-Holland kent haar klant door en door. Ze leveren dienstverlening op maat!
Voor online bestellingen ga naar: www.gouwenbergcs.nl