Het is een beetje stereotype, zodra het woord trouwen valt en men over het regelen hiervan begint kijkt iedereen naar de aanstaande bruid en vraagt aan háár hoe zij háár grote dag voor zich ziet. Eeuhhh….. hallooooo, trouwen doe je toch met z’n tweeën???

Dus heren verenigt u en claim uw plek om de bruiloft én aanloopperiode naar deze speciale dag ook om u te laten draaien. Ergo, zorg dat je mee gaat naar beurzen, laat je goed informeren, en zorg dat er aan de dag, de kleding, accessoires en het thema elementen worden toegevoegd die jouw smaak en voorkeuren duidelijk weergeven. Natuurlijk moet het romantisch zijn maar stel dat jullie thema pastel is en dat is niet zo jouw ding, hoe tof is het dan om dat te combineren met meer stoere elementen. Of heb je een bepaald thema in je hoofd maar je bruid ziet dat niet zitten, met de professionals op de beurs kan je haar laten zien dat er meerdere wegen naar Rome leiden.

En voor de happy Gays, laat je zien én horen. Veel ondernemers staan er niet eens bij stil dat dit een grote groep klanten is die ook graag door hen bediend willen worden. De branche kan best nog wat awarness gebruiken op dit gebied. Dat er geen onderscheid gemaakt moet worden, dat iedereen welkom is ongeacht gender, etniciteit of sociale klasse. Voor de ondernemers is dit een mooie gelegenheid om goed naar zichzelf en hun bedrijf te kijken, creatiever te worden en buiten de geijkte paden te treden en denken.

LET’S JUST MAKE LOVE RULE / SO SO LOBI

Trouwambtenaar Mildred Nijhove


Voor meer info:
www.brideandgroomfair.nl
www.trouwambtenaarmildrednijhove.nl