LEMMER - Op woensdag 22 mei om 14.30 uur (inloop vanaf 14.15 uur) is er een voorleeshalfuurtje georganiseerd door Bibliotheek Mar en Fean bij Wijkvereniging De Steiger, Schokker 4B in Lemmer. Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen de Bibliotheek en de Wijkvereniging.

Het voorleeshalfuurtje is gratis voor kinderen tussen de twee en acht jaar met hun ouders, grootouders of verzorger. Er wordt gezorgd voor koffie, thee en limonade.

Kinderen genieten enorm van voorgelezen worden. Door naar verhalen te luisteren, leren zij nieuwe woorden die ze vervolgens zelf kunnen gebruiken. Spreekt jouw gezin een andere taal dan Nederlands? Dat is mooi, want jonge kinderen kunnen heel goed talen door elkaar gebruiken. Tijdens het voorleeshalfuurtje wordt het boek in het Nederlands voorgelezen. In de Bibliotheek kun je hetzelfde boek lenen, zowel in het Nederlands als in jouw moedertaal, zodat je thuis samen kunt blijven lezen.

Wist je dat kinderen tot 18 jaar gratis lid kunnen worden van de bibliotheek? Dit kun je in de bibliotheek regelen. Het programma bestaat uit een half uur voorlezen, gevolgd door een leuke knutselactiviteit die aansluit bij het verhaal. De benodigde materialen worden verstrekt.

Dus kom gezellig langs op woensdag 22 mei om 14.30 uur bij Wijkvereniging De Steiger, Schokker 4B in Lemmer, en beleef samen met ons het plezier van voorlezen en knutselen!