LEMMER - Ook dit jaar zijn er weer een aantal wensbomen te vinden in Lemmer. Sociaal Werk de Kear Lemmer, De Bibliotheek Lemmer en het Zorgplein Lemmer plaatsen dit jaar een wensboom. De bomen zullen staan van 1 december 2022 tot ongeveer 6 januari 2023.


In deze wensbomen kun je een wens ophangen. Dit moet een wens zijn op sociaal gebied. Het mag een wens zijn voor jezelf, voor een ander, of een leuk idee voor jouw buurt, wijk of dorp.

De dames van het Creatief Café hebben een paar prachtige kerstornamenten gehaakt die te bewonderen zijn in alle 3 de bomen.
(Voor meer informatie over het creatief café kun je kijken op: https://bmf.op-shop.nl/39/creatief-caf/vanaf/01-12-2022)

De echte boom op het kantoor van Sociaal Werk de Kear is gesponsord door Gjalt de Vries.
Vanaf 1 december kun je bij hem terecht op Schorpioen 5 te Lemmer voor een mooie boom in pot of gezaagd. En in Lemmer brengt hij ze ook nog gratis langs!

Kom je ook langs bij de wensbomen? Je kunt ze vinden bij:
- Sociaal Werk de Kear, Lijnbaan 8 Lemmer
- Bibliotheek Lemmer, Albert Koopmanstraat 7 Lemmer
- Zorgplein Lemmer Infobalie, Vissersburen 17 Lemmer

Vergeet niet je persoonlijke gegevens in te vullen op het kaartje en in de bijstaande brievenbus te doen. Misschien kunnen we jouw wens samen laten uitkomen!

Ben je niet in de mogelijkheid om fysiek langs te komen bij de wensbomen? Dan kun je de wens digitaal versturen naar: n.dijkstra@sociaalwerkdekear.nl
Dan zorgen wij er voor dat de wens in de wensboom komt te hangen.

We hopen dat de bomen mogen schitteren vol mooie wensen!