LEMMER – In het centrum van Lemmer wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een gloednieuwe Albert Heijn. De supermarkt wordt zo'n 1.800 vierkante meter groot en krijgt het nieuwste concept, met extra aandacht voor vers en gemak. Dinsdag 24 mei zal burgemeester Veenstra om 11:00 uur de winkel officieel openen. Supermarktmanager Eric Smit en zijn team nodigen iedereen van harte uit om het openingsfeest mee te komen vieren.

Al meer dan een jaar wordt er hard gewerkt aan de nieuwe Albert Heijn. "Maar het resultaat mag er zijn. De Schoolstraat is een prachtige locatie midden in het hart van Lemmer. Daar staat straks een moderne supermarkt die heel ruim en overzichtelijk is", zegt Eric Smit. Albert Heijn Lemmer wordt zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Er komen veertien zelfscankassa's, waardoor afrekenen nog sneller gaat. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten.

Enthousiast team

De winkel biedt straks keuze uit heel veel groente en fruit. Ook komt er een groot biologisch en vega(n) assortiment. Voor ontbijt, lunch en borrel zal er keuze zijn uit diverse kazen, vleeswaren, tapas en noten. Bij de bakkerij kunnen klanten terecht voor verschillende soorten afgebakken brood, gebak en taart. In de hal vind je straks een mooie bloemen- en plantenafdeling en een Gall & Gall Gemak met een compleet assortiment binnenlands en buitenlands gedistilleerd. Het winkelteam van Albert Heijn Lemmer bestaat uit zo'n 120 medewerkers die afkomstig zijn uit andere Albert Heijn-winkels en nieuwe medewerkers. Eric Smit: "We hebben kort geleden kennis met elkaar gemaakt. Het klikt, we vormen nu al een enthousiast team. Mensen die interesse hebben in een baan bij Albert Heijn Lemmer kunnen zich nog altijd aanmelden via werkenbijah.nl. Ze zijn van harte welkom!"