LEMMER - Met ingang van 19 januari a.s. neemt Geanne de Jong, 33 jaar, de ‘Kattenherberg’ te Lemmer over van Siebren en Betsy Venema.


Geanne zal op dezelfde voet doorgaan, dus katteneigenaren kunnen gerust zijn. Het blijft de plek voor een vertrouwd en goed logeeradres voor alle katten.

Naast het feit dat Geanne een enorm groot dierenliefhebster is, heeft ze zich ook terdege voorbereid. Ze heeft de opleiding ‘Vakbekwaamheid Besluit Houder van dieren, katten en honden’ met goed gevolg behaald, langere tijd stage gelopen bij een dierenartspraktijk en verdiept zich in allerlei lectuur en nieuwe ontwikkelingen. Uiteraard heeft ze de benodigde tetanusinjectie gehaald.

Geanne: ‘Ik heb er enorm veel zin in! Ik hou van dieren en vind het geweldig om ze een mooie tijd te bezorgen. Ik heb een groot verantwoordelijksgevoel waardoor de baasjes van de katten er vanuit kunnen gaan dat hun huisdier(en) een heel goede tijd bij mij zullen hebben. Hygiëne staat bij mij bovenaan,

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 11.00 uur. Op andere tijden na telefonisch overleg.

Verder kan een ieder uiteraard altijd een kijkje komen nemen, na telefonisch contact.

Als extra service biedt Geanne de ‘haal- en brengservice’aan. Op aanvraag komt ze de kat thuis ophalen en weer thuisbrengen.

De ‘Kattenherberg’ Lemmer: het 5 sterren vakantieadres voor uw kat!