LEMMER - Met trots kondigt OC Interiors de lancering aan van hun nieuwe winkel aan de Kortestreek 6 in Lemmer. Na jarenlange ervaring in projectinrichting en gepersonaliseerd interieuradvies, strijkt Antoinette Majoor neer in Lemmer met haar interieurexpertise.

Op 29 maart om 11.00 uur wordt het lint officieel doorgeknipt tijdens de Grand Opening van OC Interiors. Ze bieden een uitgebreide selectie aan hoogwaardige interieurproducten en -diensten. Van gepersonaliseerd interieuradvies tot complete inrichtingen, voor iedere wens is er een oplossing. Ben je op zoek naar iets specifieks? OC Interiors helpt je graag verder bij het vinden van het juiste behang, verf, raambekleding, accessoires en meer. De nieuwe winkel is ingericht om de verbeelding van de klant te prikkelen en hun huis om te toveren tot een ware oase van stijl en comfort.

"Met OC Interiors willen we niet alleen producten verkopen, maar ook inspiratie bieden," aldus Antoinette Majoor, oprichter van OC Interiors. "Onze passie voor kwaliteit en esthetiek komt tot uiting in elk aspect van onze winkel, en we kunnen niet wachten om onze klanten te verwelkomen en hen te helpen hun droominterieur te realiseren."

Voor meer informatie over OC Interiors en de Grand Opening, bezoek onze website op www.ocinteriors.nl of volg ons op sociale media.