NEDERLAND - Maandag 18 september 2017 gaat de derde editie van de Nationale Fiets Telweek van start, het grootste fietsonderzoek van Nederland.

Van 18 tot en met 24 september 2017 meten we weer hoe Nederland zich op de fiets verplaatst, met welke snelheid, op welke tijdstippen, met hoeveel tegelijk en waar de grote vertragingen zitten.

Fiets je mee?

Meten is weten én verbeteren. Hoe meer deelnemers, hoe meer waardevolle informatie. Daarom roepen we alle fietsers in Nederland op zich aan te melden. Download de Fiets Tel-app en deel het ook met je vrienden! Op 18 september begint de app het persoonlijke fietsgedrag te meten. Deelnemers maken bovendien kans op één van de 50 Rains-jassen, één van de 5 Garmin-fietscomputers of een Batavus Brite E-go. Download de vernieuwde Fiets Tel-app via Google Play of Apple Store. Of kijk voor meer informatie op: www.fietstelweek.nl.

Tel mee voor een beter Nederland – Fietsland

De Fiets Telweek is het jaarlijkse nationale fietsonderzoek waarin we een week lang zoveel mogelijk ritten op de fiets registreren. De editie in 2017 is groter dan ooit. De app biedt dit jaar de mogelijkheid om ook je fietsbeleving te registreren. Op bepaalde routes kan je je rit beoordelen en je ervaring delen.