LEMMER - Op 9 juli 2023 organiseert AsUgo de Zomer Wandel- en Fietstocht Lemmer, met wandelafstanden van 5, 10, 15, 21 en zelfs 30 kilometer, een fotopuzzeltocht van 2.5 km - leuk voor het hele gezin - en fietsafstanden van 10, 20 en 30 kilometer. De routes brengen je op mooie en verrassende plekken in en om Lemmer.


Marcel Weijers en Luci Lantinga zijn de organisatoren van de wandeltochten van AsUgo. Ze vertellen: “de Zomer Wandel- en Fietstocht in Lemmer is één van de 7 tochten in Fryslân, waarbij je bij deelname kunt kiezen voor een afstand die jou het beste past.”

Met deelname aan één van de tochten loop je voor jezelf en voor het goede doel, want de opbrengst komt ten goede aan Stichting Spotlights ten behoeve van organisatie van gratis sportieve activiteiten voor kinderen.

“De eerste wandelaars hebben zich al ingeschreven. Dat vinden wij natuurlijk heel leuk en erg gezellig!” “Het is een kleinschalige tocht, maar er is nog plek voor meer deelnemers.” “We rekenen op goed wandelweer en zien de wandelaars graag weer tegemoet”, besluit Weijers.

En wat het extra speciaal maakt; het is Luci's examen voor het CIOS, dus het wordt sowieso een hele bijzondere editie!

Meer informatie over de Zomer Wandel- en Fietstocht en de inschrijfmogelijkheid is te vinden op: www.asugo.nl/zomer-wandeltocht of op www.stichtingspotlights.nl/fietstocht