LEMMER - Hardlopen is fun! Voor grote mensen, maar ook voor kinderen. Voordat de Woudagemaalloop begint kun jíj meedoen aan de Nije Balans Kidsrun van 1 km of zelfs de IJB Groep Kidsrun van 2 km. Wil je graag meedoen ga dan naar de pagina inschrijven op de website van de Woudagemaalloop.

De start van de warming-up is om 18.10 uur. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent om je startnummer op te halen bij de tafels bij de Beachclub. Je krijgt dan van ons een startnummer dat je op de voorkant van je shirt speld. Het is belangrijk om dit op de voorkant te doen, zodat de tijdwaarnemers snel kunnen zien wie er gefinisht is.

Ook krijg je een schoenentag voor het registreren van de finish. Het is belangrijk dat je deze plat op je schoen vastmaakt met de daarvoor bijgeleverde straps. Na de finish lever je je schoenentag in bij de finish en je startnummer weer in bij de inschrijftafel. In ruil hiervoor krijg je van ons een medaille en een attentie. LET OP: Niet inleveren schoenentag kost €7,50.

Nije Balans Kidsrun 1 kilometer
De Nije Balans kidsrun 1 km is voor kinderen t/m 9 jaar en voor kinderen waarvoor 1km al een hele prestatie is. Om 18.30 start de 1 km Nije Balans Kidsrun. Nadat iedereen zich aangemeld heeft bij de Beachclub en een startnummer heeft opgehaald, gaan we een gezamenlijke warming-up op muziek doen. Daarna lopen we samen naar de start. We hebben dan meteen de route verkend. De route gaat langs (maar niet over) het strand en eindigt onder de finishboog, waar iedereen juichend overheen mag gaan. Bij de inschrijftafel mag je je startnummer weer inleveren voor een echte medaille. Ook wordt je tijd opgeschreven en op de website gepubliceerd onder uitslagen. Deelname aan de Kidsrun kost slechts €2,00.

IJB Groep Kidsrun 2 kilometer
De IJB Groep Kidsrun 2km is voor kinderen vanaf 10 jaar en ouder en voor leerlingen van de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Of denk je dat je wel verder kunt rennen dan 1 kilometer of vond je het vorig jaar te makkelijk? Om 18.45 start de 2 km IJB Groep Kidsrun. Een route van 2 km, via de plattedijk en boven langs het strand terug via de dijk. Van deze route is de start voorbij de boog en de finish onder de finishboog. Voordat je gaat beginnen kun je je bij de inschrijftafel bij de beachclub aanmelden en je startnummer ophalen. Als je gefinisht bent kun je tegen inlevering van je startnummer je medaille ophalen. Je tijd kun je later teruglezen op de website. Deelname aan de 2 kilometer kost slechts €2,00.