LEMMER - CVVO wil mensen in beweging brengen voor de Poiesz Jeugd Sponsor Actie, spaar Jeugd Sponsor Munten voor de club! Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van CVVO staat dit jaar: Een paar extra doeltjes op het kunstgrasveld.

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van CVVO bij de Poiesz supermarkt aan de Verlaet helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van CVVO, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van CVVO is te vinden bij de Poiesz supermarkt aan de Verlaet in Lemmer. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 11 februari t/m 7 april 2019 bij Poiesz supermarkten. De eerste week, van 11 t/m 17 februari is de winkel in CVVO kleuren gehuld. Tijdens deze week zijn de slagroomsoesjes in de aanbieding voor € 1,99 en deze leveren 15 munten op!