LEMMER - Het bestuur van CVVO en Ton Haarman zijn het eens geworden dat Ton Haarman de nieuwe hoofdtrainer van CVVO gaat worden in het seizoen 2022/ 2023.

Haarman (46) zal de opvolger worden van Tjalling Bergstra, die eerder aangegeven heeft om CVVO te verlaten aan het einde van dit voetbalseizoen. Haarman heeft een tweejarige overeenkomst getekend bij CVVO.

Haarman, inwoner van Lemmer, is aan het einde van dit seizoen vier seizoenen hoofdtrainer geweest bij Oeverzwaluwen in Koudum. Daarvoor was Ton al een aantal jaren assistent trainer bij CVVO. Daarnaast heeft Ton een voetbalverleden op amateurniveau bij CVVO, vv Lemmer, ONS Sneek en Flevo Boys. Naast voetbaltrainer werkt Ton als accountmanager bij Agrifirm.

Het bestuur van CVVO is uitermate verheugd met de aanstelling van Haarman. "Naast Ton zijn bekendheid met CVVO als verenging komen onze ambities ook overeen. Wij zijn zeer blij met het vastleggen van deze ambitieuze trainer"! Haarman: “Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging gezien het potentieel binnen de huidige selectie en de vereniging als geheel. We gaan er met z’n allen een succes van maken! Plezier, ambitie, samen en duidelijkheid zijn voor mij hierin erg belangrijk!”