LEMMER - Dit is alweer de 7e keer dat de Woudagemaalloop en Kidsrun gehouden wordt. De loop begint om 19:30 en is 5, 10 of 15 kilometer lang. Vlak naast de Beachclub bevindt zich de start. Bij zwembad Nij Suderse (onder de Beachclub) is een omkleedmogelijkheid. Kijk voor de routekaart op de website van de Woudagemaalloop.

Deze route is 5 kilometer en wordt dus 1, 2 of 3 keer afgelegd. Deze unieke route voert u langs (maar niet over) het strand, over asfaltpaden, langs het monumentale Woudagemaal (Unesco Werelderfgoed monument), over de ijsselmeerdijk en om het Woudagemaal heen. De route is dus gedeeltelijk verhard en onverhard. Natuurlijk staat onderweg een drinkpost met water. Een gedeelte van de route is normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek en wordt speciaal voor de Woudagemaalloop opengesteld. Een unieke kans op het rennen van een prachtige route met weinig verkeer.

De finish vindt weer plaats bij de Beachclub. Hier wordt u door onze omroeper verwelkomd met muziek en staat er drinken klaar. Bij de finish word de schoenentag weer ingeleverd en bij de Beachclub kunt u uw startnummer weer inleveren, in ruil voor een attentie. LET OP: Niet inleveren schoenentag kost €7,50

Na afloop bent u van harte welkom om nog even na te praten over de loop onder het genot van een kopje koffie bij Beachclub Lemmer maar u kunt natuurlijk ook uw medelopers komen aanmoedigen bij de finish.