LEMMER - Culihoppen Lemmer, de culinaire verkenningstocht, gaat weer bijna van start. Op zondagmiddag 14 april a.s. tussen 12.00 en 17.00 uur bezoeken de deelnemers met een all-in passe-partout zeven restaurants in het pittoreske Lemmer om overal te genieten van een culinaire combinatie.

Kijkje in de keuken van zeven restaurants op één middag
Na de enthousiaste reacties van de deelnemers in het najaar van 2018 kon een derde editie niet uitblijven. Op zondag 14 april a.s. kunnen 280 Culihoppers een “kijkje in de keuken” nemen van Brasserie No.14, de Eerste Aanleg, La Gondola, Beachclub Lemmer, Bistro Ald Lemmer, Restaurant Centrum en Pizza Lovers. Er zal een taxipendeldienst van Taxi Jaap beschikbaar zijn die de Culihoppers heen en weer brengt tussen de Beachclub en De Eerste Aanleg. Per fiets kan natuurlijk ook. Fietsen kunnen eventueel gehuurd worden bij Rijwielhandel Boek in Lemmer.

Lemmer culinair verkennen
Met deze tocht wil de organisatie de zeven deelnemende restaurants én het pittoreske Lemmer op een ongedwongen en smakelijke wijze op de kaart zetten. “De locatie is wat uit de richting met edities in Ermelo, Elburg, Harderwijk en Zwolle, maar ik vind Lemmer zo’n ongelooflijk leuk dorp, dat ik het evenement hier erg graag organiseer.” Culihoppen werkt als volgt: de deelnemers kopen van tevoren hun passe-partout (online of bij La Gondola) en genieten op de dag zelf in elk restaurant van een verrassend gerechtje en een bijpassend glaasje wijn of bier. “En hoe leuk is het niet dat je in principe je geld thuis kunt laten laten. Met de passe-partout word je bij elke locatie verrast met een gerechtje en bijpassend glaasje wijn of bier, all-in dus. “Wil je naborrelen, omdat het zo razend gezellig is, dan is een pinpas wel handig. Ik maak daar zelf ook graag deel van uit!” Organisator Henny Doppenberg is altijd persoonlijk bij elke editie aanwezig. “Overal gebeurt hetzelfde: mensen genieten, leggen contacten en hebben een geweldige middag. Eten verbroedert, dat bewijst deze tocht keer op keer.”

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Henny Doppenberg, C&C Factory, telefoonnummer 06-15455363, via info@candcf.nl of de website van Culihoppen (www.culihoppen.nl)