LEMMER - De Staat van Verwarring is een anti-talkshow in het theater, met gastheren Pieter Jouke en Ronald Snijders. In een ver verleden was de gelijknamige late night show te zien bij de VPRO. Nu dus ook in het theater met o.a. twee interessante interview-gasten uit de stad waar de voorstelling plaats vindt, ontregelende filmpjes, live chat-gesprekken met wildvreemden, een spek & bonen quiz, neologismen van de Alfabetweter en wat dies meer zij. Maar wat zei Dies meer? Helemaal niets! Ook goed.

Het enige wat u nu nog moet doen is kaartjes kopen, in het publiek gaan zitten en wachten tot het afgelopen is. Zo eenvoudig kan theaterbezoek dus OOK zijn!

Ronald Snijders is bekend van: RamBam, normalemensen.nl, Wat Als…, De slimste mens en van zijn woordenboek De Alfabetweter en ‘Kopdichtbundel’. Snijders is in seizoen 2018/2019 ook solo te bewonderen in de theaters te zien met zijn voorstelling ‘Groot succes 2’.

Pieter Jouke kent u van: CQC Koppensnellers, Het Gesprek, Wat vindt Nederland, Z@ppdelict, Studio Snugger en De slimste mens. Jouke is ook de initiatiefnemer van de Carré CliniClowns Humormarathon. Daarnaast is hij één van de drie breinen achter Buro Renkema en is hij één van de schrijvers van Zondag met Lubach. Jouke maakte ook deel uit van De Hyena’s en speelt in 2018/2019 zijn nieuwe cabaretprogramma ‘Gloeiende Plaat’ in de theaters. Jouke wordt door de pers vergeleken met Herman Finkers, Wim Helsen en Woody Allen.

Zaterdag 2 februari 2019 vanaf 20:00

De Hege Fonnen