LEMMER - Lemster muzikant Jan Scheffer en Henk Kuyper spelen al vanaf 1985 samen en sinds de zomer van 1996 treden zij als akoestisch duo op onder de naam Tuff Enuff. De muziek die ze brengen bestaat vnl. uit gevarieerde swingende blues, Rootsmuziek, Americana, herkenbare nummers (o.a. Stones, Neil Young, Clapton, Dylan) en eigen repertoire.

Jan Scheffer – zang en gitaar Jan is een zeer getalenteerde gitarist waarbij geen muziekstijl hem vreemd is. Bewust heeft hij in zijn vroege jaren al gekozen voor de blues en wat daar relevant aan is. Ook is Jan een begenadigd zanger waar de emoties van afspatten. Muziek is vanaf zijn jeugd een passie en heeft mede door zijn conservatorium-opleiding als gitarist de mogelijkheid om zijn gevoelens in Tuff Enuff tot uiting te brengen.

Henk Kuyper – mondharmonica, zang en gitaar Henk heeft een geboren aanleg voor mondharmonica en gebruikt dit dan ook als volwaardig instrument. Daarnaast heeft hij ook een ruime bekwaamheid op gitaar ter ondersteuning van zijn karakteristieke vocale kwaliteiten. In combinatie van deze drie elementen en met een ervaring van zo’n 35 jaar weet hij zijn muziek in Tuff Enuff goed over te brengen op het publiek.

Speciaal voor deze gelegenheid worden ze aangevuld met Wietze v.d. Meulen op de bas, en Mark Maas op percussie, cajon. Het belooft een zeer sfeervolle muzikale avond te worden!

Zaterdag 23 maart 2019 vanaf 20:00

Theaterzaal De Hege Fonnen
Betelgeuze 2
8531 MV Lemmer