Wanneer je hoort dat je man is overleden dan stort heel de grond onder de voeten vandaan.


Hij was een man die andere hielp als ambulanceverpleegkundige. Geliefd werd door velen en kwam altijd blij thuis bij zijn gezin met 3 jonge kinderen.
Plotseling vallen alle dromen en plannen weg. En moet er veel geregeld worden voor het afscheid. Dan sta je vaak niet stil om dierbare herinneringen te willen vastleggen omdat je wellicht geen weet heb van het bestaan.


Memory Bodycasting werd ingeschakeld door de zus van de overleden man. De zus en zwager willen zijn vrouw een handenbeeld cadeau doen zodat ze voor altijd nog samen konden zijn.


In samenwerking met de uitvaartverzorger vond de casting thuis plaats. Memory Bodycasting vind het belangrijk om kinderen te betrekken bij het proces.
De oudste dochter van het gezin zat op een kruk aan het voeteneind van papa en werd al stiller.


Mama vroeg haar wat er was. Ze wilde ook een handenbeeld met papa laten maken. Haar moet stemde daarmee in. De toen wat sippe blik veranderde in een voorzichtige glimlach met glinsterende ogen.


2 prachtige unieke beelden werden er enkele weken na de uitvaart onthuld. In overleg met de moeder is er gekozen voor een vlinderconffeti canon en vlinderballonnen. Papa voelt weer als een beetje thuis.


De onbeschrijfelijke dankbaarheid en trotsheid bij de familie en het gezin maakt de cirkel rond.


De handenbeelden zijn tastbaar, bieden troost een plek in huis om even stil te staan bij het verlies of juist mooie herinneringen op te doen.


Voor nu, voor later, voor altijd!

https://www.memorybodycasting.nl/