Ten eerste hoop ik dat het zo snel mogelijk weer bij het oude is, maar ik weet ook dat dit niet realistisch is.

Wij moeten met elkaar naar een nieuwe omgangsvorm zoeken om toch met z’n allen gezond te blijven. En ook in ons werk is dat erg moeilijk, tuurlijk kan ik op afstand een luisterend oor zijn, maar even een kleine aanraking van troost kan tegenwoordig niet meer en daarom zijn we toch ook het vak in gegaan om die troost en dichtbij de nabestaanden te staan, maar we zullen er zeker voor u zijn zoals altijd.


Ik kan hele verhalen vertellen over hoe uitvaarten vandaag de dag gaan, maar dat vind ik te persoonlijk en een uitvaart blijft maatwerk iedereen is anders en wil ook zijn of haar uitvaart zoals hij of zij dat wil. Wij zullen u daarin blijven adviseren tijdens de Corona, maar ook na het Corona tijdperk, want een ding staat vast wij samen kunnen het Corona virus verslaan.

Blijf vooral gezond!!

Vanwege de opgelegde regels van het RIVM en de Overheid, om de uitvaart in afgeslankte vorm te laten plaatsvinden en het contact met de nabestaanden te beperken hebben wij ervoor gekozen om de nabestaanden financieel tegemoet te komen deze periode. Wij zullen in ieder geval tot 1 juni 2020 onze prijzen aanpassen naar deze vorm van afscheid nemen.

Heel veel sterkte en gezondheid toegewenst.


Uitvaartverzorging Duin | Lindenlaan 100 | 1815 HJ | Alkmaar | 072-5115238