U heeft de regie over uw eigen leven. Is het dan niet logisch dat u ook uw eigen uitvaart regisseert? Dunweg Uitvaartzorg biedt u daarom kosteloos het wensenboekje ‘Nu voor Later’.


Wellicht bent u weleens bij een uitvaart geweest waarvan u dacht: zó wil ik het later ook. Of… zo wil ik het juist níet! Aan te raden is dan ook, om nú al na te denken over uw eigen uitvaart. En niet onbelangrijk: om uw nabestaanden op de hoogte te brengen van uw wensen. Zij zijn immers degenen die uw uitvaart moeten gaan regelen.

Uw Eindregie
Omdat velen het moeilijk vinden om te praten over de dood en wat daarbij komt kijken, heeft Dunweg Uitvaartzorg het wensenboekje Nu voor Later in het leven geroepen. Hierin kunt u aangeven hoe u uw laatste afscheid graag wilt hebben.

Ook is er ruimte voor herinneringen en andere belangrijke, leuke, mooie, interessante informatie die u wilt nalaten. Zo helpt dit persoonlijke wensenboekje niet alleen bij het vormgeven van uw uitvaart, maar is het voor uw nabestaanden ook een mooi aandenken voor wanneer u er niet meer bent.

Wensen en financiën
Tevens is het altijd mogelijk om een persoonlijk gesprek met onze uitvaartconsulent Adri van den Bergh te maken. Zij brengt samen met u uw uitvaartwensen en de daarbij behorende kosten in kaart. Tevens kan zij voor u nagaan of uw financiën toereikend zijn om het door u geregisseerde afscheid te kunnen uitvoeren. Zo niet, dan gaat zij op zoek naar een oplossing. Dit geeft ú gemoedsrust en ontzorgt uw nabestaanden.

Aanvraag wensenboekje

Om vrijblijvend en kosteloos een wensenboekje aan te vragen (en/of een afspraak te maken):

- https://www.dunweg.nl/nu-voor-later/

- 023-5633544