Als bootbezitter wil je zoveel mogelijk kunnen varen en zo min mogelijk bezig zijn met het onderhoud van je boot. Dat kan als het schoonmaken eenvoudig gaat, snel, duurzaam en milieuvriendelijk. Ekowax Wassen Zonder Water is een cleaning product, gebaseerd op Nano technologie, waarmee je zonder gebruik te maken van water, heel eenvoudig vuil en vet verwijdert.


Je spuit het op je boot, wrijft het schoon en vervolgens poets je het oppervlakte nog even na met een droge doek. De speciale nanotechformule weekt de vuiligheid van de onderlaag los waardoor het vuil zich eenvoudig laat verwijderen. Het is toepasbaar op lakken, kunststof, chroom, aluminium, RVS, glas en geverfde-of gelakte oppervlakten.

Water

Zonder Water klinkt in eerste instantie heel gek, maar als je weet hoe het werkt, is het eigenlijk helemaal zo gek niet meer. Wassen met water heeft best wel aardig wat nadelen, het geeft vlekken, strepen, veroorzaker van roest en storingen en is absoluut niet krasvrij. Als je een boot of auto afspuit of afspoelt zal er altijd vuil en zand achterblijven wat je vervolgens met een spons of borstel gaat verplaatsen. En of je nu met een 1 of 2 emmer systeem werkt zal niet eens zo heel veel uitmaken. Na het wassen moet je de boot of auto doorgaans nog afzemen, waardoor je weer risico loopt op krassen, aangezien je door de natte ondergrond geen zandkorrels meer kunt waarnemen.

Krasvrij

De fijn vernevelde spray van Ekowax zorgt er voor dat het vuil losweekt en wordt ingekapseld, waarna het simpel en krasvrij met een microvezeldoek verwijderd kan worden van je lak, maar ook je ramen, kunststof, chroom, aluminium of wat voor niet poreuze ondergrond dan ook. Met een 2e doek wrijf je nog even licht na voor een streep- en vlekvrij resultaat en heb je gelijk de boot voor enkele maanden in de wax staan. Gemiddeld hoeft zo’n klusje nog geen half uur te kosten.

Voor ernstigere vervuilingen, zoals de waterlijn en voetstapvervuilingen is Ekowax Cleaner aan te bevelen.

Bekijk de video via deze link https://www.youtube.com/watch?v=vKVfrL3Voxw&t=96s

Voor meer informatie ga naar de site www.ekowax.nl